JANGAN SENTUH SAMA SAYA

Wednesday, July 1, 2009

by Wenger J Khairy


Tulah yang diucapkan oleh pegawai khas Lim Guan Eng kepada para penduduk India di Pulau Pinang. Time election, wah depa punya cerita kao kao lah. Depa kata, KETUANAN RAKYAT! Depa kata nak jumpa, no problem.

Nilah perangai orang racis. Mereka akan pandang hina sama lu orang. Tetapi pengecut macam DonPlayPuks dia kata itu Pakatan manyak baik. Hanya parti orang Melayu racis. Orang Cina takda racis.

Mana Manikavasingam? Mana Manoharan? Mana Sivakumar?

Semua takde. Semua kena tunduk kepada boss Lim Guan Eng. Gangsta sudah dibela - nak jumpa rakyat kena macam mau lawan

MAKKAL SAKTI

Aku rasa kalau Subramaniam boleh kontrol MIC, geng YB Hindraf ni bakal melompat masuk BN. Depa dah sedar, di dalam Pakatan depa ni MINORITI. Di Barisan Nasional, depa ni parti komponen.

Satu mentehri besar tak mau jumpa sama lu.

Yang lain tu, boleh bincang problem kat mesyuarat kabinet.

Lu pikirlah, mana lagi untung.Part II - A picture says a thousand words

Aah kalao kao semua tahap mentali sesetengah bloggers lain( aku malas nak sebut nama), kao mungkin terpedaya bahwa KJ ni takde grassroots support (sokongan akar umbi). Di gambar diatas kita bolehlah melihat dua atau tiga penyokong akar umbi yang datang untuk menjayakan program BN yang turut disertai Ketua Pemuda. Kita boleh melihat betapa marahnya mereka tu. Kita juga lihat takde semangat langsung. Semuanya nampak macam takde mood.

Itulah kita dah kata banyak kali, kao semua percayalah segala tomahan dan fitnah terhadap YB Khairy ni.....

0 comments:

RAKSASABN HOT VIDEO

Followers

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP